ФОТОГРАФСКА МЕМОРИЈА - ФУНКЦИЈА, ЗАДАЦИ И БОЛЕСТИ - КРПЕРПРОЗЕССЕ

Фотографско памћењеИзбор Уредника
Трицхопхитон
Трицхопхитон
Фотографско памћење је такође познато као еидетиц или иконска меморија.