ХИПОВОЛЕМИЈА - УЗРОЦИ, СИМПТОМИ И ЛЕЧЕЊЕ - BOLESTI

ХиповолемиаИзбор Уредника
Инфериорни петросални синус
Инфериорни петросални синус
Израз хиповолемија описује недостатак волумена у крвожилном систему. То значи да се смањује количина циркулације крви. Хиповолемички шок опасан по живот може бити резултат хиповолемије.