МОНОКЛОНСКА ГАММОПАТИЈА - УЗРОЦИ, СИМПТОМИ И ЛЕЧЕЊЕ - BOLESTI

Моноклонска гамопатијаИзбор Уредника
Трицхопхитон
Трицхопхитон
Моноклонска гамопатија је хематолошка болест. Карактерише га чињеница да су моноклонска антитела претерана. Моноклонска гамопатија утиче на функционисање имуног система и може под