ЦИКЛОФОСФАМИД - ЕФЕКАТ, ПРИМЈЕНА И РИЗИЦИ - АКТИВНИ САСТОЈЦИ

ЦиклофосфамидИзбор Уредника
Бергамот
Бергамот
Циклофосфамид је лек из лековите класе цитостатика. Користи се за лечење рака и за терапију тешких аутоимуних болести.